top of page

                                                                                    Info behandelingen 

 

Bij alle relaxatiebehandelingen pas ik aromatherapie toe. De massageolie wordt samengesteld uit bio-amandelolie met toevoeging

van etherische oliën naar wens of intuïtief aanvoelen. De behandeling gebeurd met een omkadering van frequencymuziek.

 

 

Voetreflexologie  

Je hele lichaam is weerspiegeld in je voeten.

Alle organen hebben een eigen zone. Door deze zone te masseren, ontstaat een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan, wordt de lymfe- en energiedoorstroming gestimuleerd en kan je lijf afvalstoffen sneller afvoeren.

Hierdoor gaat het orgaan beter functioneren.

Tijdens een voetreflextherapie behandeling kan ik 25 verschillende massages geven en deze op allerlei manieren combineren.

De mogelijkheden zijn dus eindeloos.

Reiki

Dit is een vorm van relaxatie.

Het kan aanvullend worden gebruikt naast reguliere zorg (het is geen vervanging; raadpleeg bij klachten ook altijd een arts).

Het kan helpen om lichamelijk, emotioneel en mentaal balans te ervaren. Soms wordt het bijvoorbeeld gebruikt om emoties of trauma’s te helen, verslavingen te doorbreken, inzicht te krijgen in het doel van je leven en om je bewustzijn te vergroten.

Bioresonantie

QUEX S is het allernieuwste en een compleet en veelzijdig bioresonantie systeem wat aangesloten is op een computer. Het meet het lichaam in een korte tijd door op maar liefst 10.000 punten, zowel fysiek, emotioneel als energetisch. Hiermee worden belastende factoren in kaart gebracht zoals bijvoorbeeld allergenen, virussen, toxines, psychische belastingen, tekorten op het gebied van vitaminen, mineralen, aminozuren, enz.

 

Een meting met de QUEX S is geheel pijnloos en non-invasief. Je krijgt een hoofdband, pols- en enkelbanden om welke aangesloten zijn aan de QUEX S. Op deze manier worden door het biofeedback systeem trillingen gesignaleerd die door het lichaam zelf opgewekt worden. De QUEX S communiceert met deze trillingen en corrigeert deze indien nodig. Om te kunnen meten wordt je enkel gevraagd om je schoenen en sokken uit te doen.

Bioresonantie kan ondersteunend werken bij behandelen van slaapstoornissen, depressie, burn-out, stressgerelateerde problemen enz .....

bottom of page